Home page - PA3FWZ - Fokko - loc:JO23VE

locatie logo

Geocaching.

Geocaching - Geocaching is het met behulp van een GPS opzoeken van verborgen schatten op meestal mooie plaatsen. Over het algemeen wil de verstopper van de cache dat je iets leuks achter laat of dat je iets leuks mee neemt uit de gevonden cache. Dit alles log je op internet en dan krijgt de verstopper via de mail meestal een berichtje gestuurd dat zijn/haar cache gevonden is. Dit levert soms leuke reacties op en is leuk om te lezen. Wilt u meer lezen over Geocaching kijk dan op www.geocaching.nl. wist u dat u uw GPS vaak ook op maidenhead kan zetten en zo uw locator vakje kan zien? U kunt ook veel info over geocaching vinden op geocaching.pagina.nl.

foto garmin

Garmin Etrex Legend

ik gebruik zelf een Garmin Etrex Legend. Je kan veel informatie over de Garmin Etrex Legend vinden op www.garmin.com hier kan je ook updates downloaden voor deze en andere Garmin GPS apparatuur.

U ziet hiernaast een foto van deze toch wel veel verkochte GPS die precies heeft wat u nodig heeft om goed te kunnen geocachen en nog veel meer andere dingen die u met de GPS kan doen. Ook Staatsbosbeheer heeft GPS fiets routes en wandelroutes uitgezet in heel nederland. Er zijn ook nog veel wandel routes voor de GPS te vinden op www.wandelpad.nl meer over de gps vind u op gps.pagina.nl ook daar veel links naar GPS pagina's.

Over mij | Site info en eigendomsrecht | ©2004 PA3FWZ Web design