Home page - PA3FWZ - Fokko - loc:JO23VE

Zendamateur's

Welkom op mijn zendamateur pagina. Het is de bedoeling dat hier zo veel mogelijk info komt over het zend amateurisme in de breedste zin van het woord. Ik probeer hier zo veel mogelijk zaken toe te lichten op het gebied van zenders en hun toepassingen. Hier onder vindt u net als op de index pagina enkele evenementen waar veel zendamateur's te vinden zijn.

Wat is een Zendamateur en wat is het doel?

Een zendamateur is een liefhebber van elektronica en zenders en het maken van contacten over de geheel de wereld. Verbindingen kunnen gemaakt worden op verschillende frequenties. Met digitale modes en nog veel meer. Ook de Personal Computer wordt dus gebruikt bij het maken van de verbindingen.

1e zaterdag september open dag FRAG Het was weer een gezellige boel op zaterdag 11 september in ons clubgebouw aan de avondsterweg 14 te Leeuwarden.
De dag was zeer geslaagt en iedereen heeft dan ook de kans gehad om weer eens bij te praten over van alles en nogwat. op naar volgend jaar. Maar eerder bent u natuurlijk ook welkom. Foto's? kijk dan ook eens op onderstaande link.
zie ook www.pi4frg.nl

 

 

 

 

 

Over mij | Site info en eigendomsrecht | ©2004 PA3FWZ Web design