Home page - PA3FWZ - Fokko - loc:JO23VE

Motoren

Ook motor rijden doe ik graag. Ik ben alleen wel een mooi weer rijder. Ik rijd dus niet met slecht weer. Mijn passie voor motor rijden is begonnen toen ik als 11 jarige jongen in aanraking kwam met het bromfiets en solex crossen. dit heb ik een poosje gedaan. Dit gebeurde natuurlijk stiekem want het mocht niet van meneer de agent. Eerst crossen met een Solex dit was altijd erg leuk. Later werd het een mobilette. We hebben wat af gelachen maar het ging ook wel eens mis natuurlijk. We hadden in Bolsward op het oordje een cross baantje gemaakt op een stukje braak liggend terrein.

Mijn MotorenCB400N VF700C

Mijn eerste motorfiets was een honda CB400N waar ik een paar jaar heel lekker op gereden heb naar volle tevredenheid. deze heb ik wegens ruimte gebrek verkocht. ik verhuisde van mijn ouders naar een flatje en daar was geen ruimte meer voor de motorfiets. De motorfiets die je hier op de foto ziet is niet de mijne geweest mijn versie was blauw, deze heb ik ergens van het web af geplukt. Mocht ik nog een foto kunnen vinden van mijn oude motor dan zet ik die er nog wel op. Dus ging de motorfiets de deur uit. Hierna heb ik enkele jaren geen motorfiets meer gehad. we zijn verhuist naar een normale woning en wat bleek, de elf steden toertocht van de FMC trok bij ons huis langs.

Dit deed het bloed weer kriebelen en ik heb toen besloten maar weer eens om me heen te kijken naar een motor. Dit werd een Honda VF700C Super Magna grijze import uit Amerika. Ook hier heb ik erg veel plezier van gehad en uiteindelijk omdat we wat langere afstanden wilden rijden. iets wat op een Super Magna toch iets minder is, (je zit je kapot) ben ik weer om me heen gaan kijken naar iets anders. Ik wilde een sport- tour motor en die heb ik gevonden. Ik rijd nu op een Kawasaki ZZR1100 deze motorfiets heeft 150 Pk en een topsnelheid van 315 Km per uur. Dit is natuurlijk in Nederland niet mogelijk te rijden of je moet op een circuit zitten. Dan kan het natuurlijk wel. Vooral bij deze motorfiets is het oppassen geblazen want het is een krachtige motorfiets, snel in optrekken en reageert lekker op het handje. Dat handje moet je dan ook goed in de gaten houden want je rijd zo over de 120 op de snelweg en dat moet natuurlijk niet. :)

Over mij | Site info en eigendomsrecht | ©2003 PA3FWZ Web design